Menu

Αρμενία

    Η κρατική τηλεόραση της Αρμενίας AMPTV σήμερα, 13 Οκτωβρίου, παρουσίασε στην εκπομπή Profession – Journalist τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision Stockholm 2016, και δεν είναι άλλη από την πανέμορφη νεαρή τραγουδίστρια Iveta Mukuchyan.
    Η Iveta μεγάλωσε στην Γερμανία στην οποία έζησε για πάνω από 20 χρόνια, αλλά η αγάπη της για την Αρμενία την οδήγησε πίσω στα πάτρια εδάφη, σπούδασε μουσική στο Komitas Conservatory στο Yerevan και έτσι μπόρεσε να απελευθερώσει το ταλέντο της και την πολύχρωμη εκφραστικότητα της μέσα από την τέχνη.
    Είναι μια πολυτάλαντη καλλιτέχνης, συνθέτει και γράφει στοίχους, τραγουδάει, χορεύει και ποζάρει στο φακό πάντα με την ίδια άνεση, έχει ασχοληθεί με την pop, club and jazz και έχει πάρει μέρος στο "The Voice of Germany."
    Αυτή την περίοδο η Iveta εργάζεται στην Γερμανία πάνω στο πρώτο της προσωπικό άλμπουμ, όπως λέει και η ίδια το όνομα του άλμπουμ της μπορεί να είναι "Welcome To Paradise" όπως και η ζωή της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η δουλειά της θα κάνει αίσθηση διότι η Iveta είναι μια καλλιτέχνης με βαθιές ευαισθησίες, υπέροχη φωνή και ταλέντο που ξεπερνάει τα όρια της πατρίδας της.
    Η κρατική τηλεόραση και προσωπικά η ίδια η καλλιτέχνης έχουν απευθυνθεί σε καλλιτέχνες ανά τον κόσμο για την εύρεση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Αρμενία στον 61ο διαγωνισμού τραγουδιού που θα λάβει χώρα στην Στοκχόλμη της Σουηδίας μετά την νίκη του Måns Zelmerlöw με το τραγούδι Heroes στην Βιέννη της Αυστρίας.

Ακολουθήστε την Iveta στο Facebook