Οι 10 του Α' ημιτελικού

Μόλις λίγα λεπτά πριν ολοκληρώθηκε ο πρώτος Ημιτελικός της φετινής Eurovision που έλαβε χώρα στο Κίεβο της Ουκρανίας. Οι χώρες του Μεγάλου Τελικού του Σαββάτου από τον πρώτο ημιτελικό  είναι οι εξής:

  • Μολδαβία: Hey Mamma των Sunstroke Project
  • Αζερμπαϊτζάν: Skeletons των Dihaj
  • Ελλάδα: This Is Love της Demy
  • Σουηδία: I Can’t Go On του Robin Bengtson
  • Πορτογαλία: Amar Pelos Dois του Salvador Sobral
  • Πολωνία: Flashlight της Kasia Moś
  • Αρμενία: Fly With Me της Artsvik
  • Αυστραλία: Don’t Come Easy του Isaiah
  • Κύπρος: Gravity του Hovig
  • Βέλγιο: City Lights της Blanche


We inform that the website uses the cookie files. You may set forth the conditions of storage of cookies on your device with the use of browser settings. For more information please review our Cookie policy available here.