Άγιος Μαρίνος: Jessika & Jenifer Brening

    Για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στον Άγιο Μαρίνο διαγωνίσθηκαν 11 καλλιτέχνες για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας. Το αποτέλεσμα κρίθηκε κατά 50% από το κοινό που ψήφισε online και 50% από την κριτική επιτροπή.
    Οι 11 υποψήφιοι ήταν:

  • Basti - Stay
  • Camilla North  - Yo no soy tu chica
  • Emma Sandström - Diamonds
  • Franklin Calleja – Stay
  • Giovanni Montalbano - Per quello che mi dai
  • IROL feat. Basti - Sorry
  • Jenifer Brening - Until the Morning Light
  • Jessika feat. Jenifer Brening - Who We Are
  • Judah Gavra - Stay
  • Sara de Blue - Out of the Twilight
  • Tinashe Makura - Free Yourself 

H κριτική επιτροπή αποτελούταν από τους:  Zoë Straub (Αυστρία 2016), Alessandro Capicchioni, Ladislav Kossár και John Kennedy O’Connor. Νικητές της βραδιάς αναδείχτηκαν οι Jessika feat. Jenifer Brening με το τραγούδι Who We Are.


We inform that the website uses the cookie files. You may set forth the conditions of storage of cookies on your device with the use of browser settings. For more information please review our Cookie policy available here.